Takk for i år

By april 28, 2014Uncategorized @nb

Takk for i år fra Skiinfo!

Sesongen 2013/2014 var en strålende sesong, tross en snøfattig start.

Skiinfo stilte i år med et helt nytt team, bestående av produktsjef Tobias Flatin, redaktør Eirik Aspaas og selger Espen Rønning. Espen og Eirik startet besøksrunde rundt om på skianleggene i vinter, og vil fortsette runden for å besøke flest mulig. Her er målet å guide skianleggene gjennom alle mulighetene de har på Skiinfo, samt gi noen tips og triks på hvordan skianleggene skal bli mer synlige.

Denne sesongen har mer enn 800.000 brukere vært innom Skiinfo.no, og disse brukerne står for nesten 6 millioner sidevisninger, noe vi er ekstremt fornøyd med. I tillegg har det blitt sendt ut nærmere 900.000 snørapporter og pudderalarmer på e-post, og det er flott å se at «det glade budskap» fra alpinanleggene når ut til så mange skielskere. Snørapportene ble også distribuert via Dagbladet og Finansavisen, samt på skjermer, både på 7-Eleven, Deli de Luca, Color Line og diverse eiendomsmeglere.Vi har bygget opp Facebook-sidene våre og har nå godt over 30.000 «likes» også på denne. I tillegg fortsetter vi å spre vinterglede til våre følgere på Instagram.

På Skiinfo er det nå mulig og booke overnatting direkte via TripAdvisor, og dette er noe som det vil jobbes mer med mot neste sesong. Til sommeren blir det også økt satsning på en enda bedre mobil-app, og en forbedret løsning for iPad, noe vi håper brukerne våre vil sette pris på.

Vi i Skiinfo setter pris på at dere vil være med oss på denne reisen, hvor vi er så heldige å kunne fortelle vinterglade mennesker hvor de bør dra, og hvorfor de bør dra dit. Vi håper på mer snø neste seong, og at enda flere mennesker tar turen ut, og opp i fjellene.