Hvordan bør DU bruke Skiinfo?

By april 10, 2014Uncategorized @nb

Vi er opptatte av å gi dere best mulig service.

På Skiinfo har vi 800.000 unike brukere i løpet av en sesong. Disse leser alt fra artikler til snørapporter, og hittil er de svært fornøyd med det de får servert.

For at vi skal fortsette å være like gode er vi avhengige av å ha dere med på laget. Vi skal fortsette å levere gode artikler, krydret med gode bilder og/eller videoer.

Så hva ønsker vi av dere?
På deres innloggingsside hos oss har dere flere muligheter enn å bare legge inn snørapporten. Her kan du også lage tilbud, og du kan publisere pressemeldinger.

Det er ekstremt viktig at dere er nøye med snørapporteringen.
Hvorfor? Her får du flere grunner:

  • Det er denne rapporteringen vi presenterer til landets største aviser og mediehus
  • Det er denne brukerne våre kikker på før de velger å dra til dere eller ikke
  • Brukerne våre er ofte ute i skianlegg, og de rapporterer selv føret via vår app. Derfor gjennomskuer de fort om noen har ”jukset” eller skrevet inn feil snømengde

Hvordan kan dere være sikre på at dere gjør dette rett?

  • Mål snødybden på et representativt punkt (Ikke under et tre eller på det mest forblåste stedet)
  • Skriv snørapporter også hvis det ikke har snødd.. (Det kan hende snøen har minket)

Vårt samarbeid med mediene
I sesong får vi daglig telefoner fra de største avisene i Norge, samt de små, men minst like viktige lokalavisene. Det er her vi gir dere et ekstra ansikt utad. Vær nøye med at all informasjon på deres sider hos oss er korrekt, og vi garanterer at synligheten i avisene vil være både oftere og bedre.

Hver uke sender vi en fast pressemelding. Denne går ut til 200 Norske og utenlandske medier. Har dere en morsom historie, eller et kult bilde? Send det til oss på mail, så kanskje deres bilde dukker opp i VG.