Dette mener brukerne av Skiinfo.no

By april 10, 2014Uncategorized @nb

Vi har nylig foretatt en spørreundersøkelse blant våre lesere.
Hvert år spør vi leserne av Skiinfo om hva de mener om produktet. Dette gjør vi fordi vi verdsetter lesernes mening om produktet vi lager sammen med dere.

Produktet vårt i dag inneholder disse hovedkategoriene:
Artikler
Video
Bildeserier
Snørapporter
Snøvarsel

Etter en uke online hadde vi svar nok til et representativt utvalg av våre lesere. Det viste seg at hele 89% av alle som svarte var fornøyd eller meget fornøyde med Skiinfo, og produktet vi leverer. Det viser seg også at det er snørapportene og snøvarslene som er de mest populære tjenestene.

Hele 35% av leserne har 16 eller flere skidager i løpet av sesongen, og 84% svarer at de synes snørapportene er troverdige og at Skiinfo er et nyttig nettsted i planlegging av neste tur.

Vi spurte også en rekke spørsmål til leserne for å få et tydeligere bilde av hvem han/hun er. Den mest stereotype brukeren er en mann på drøyt 40 år, som bor i Sør-Norge, tjener over 600.000 i året og kjører en firehjuls-trekker.

Om du ønsker flere detaljer rundt leserne av Skiinfo er det bare å ta kontakt med Espen S. Rønning så tar han gjerne en gjennomgang

Undersøkelsen viser videre at leserne våre er meget opptatt av, og meget fornøyd med alle hovedkategoriene. Dette er vi meget fornøyd med, og mye av det er takket være dere og deres daglige snørapportering.

Ved å rapportere daglig på Skiinfo vil dere være mer synlig, og tilby deres brukere et bedre produkt ved at de da kan vite på forhånd hvordan føret er i anlegget deres.

Espen S. Rønning
Senior Sales Manager
Tlf: 959 46 398
eronning@mountainnews.com