Appen vår har fått en ansiktsløftning

By oktober 24, 2014Uncategorized @nb

Skiinfo startet vintersesongen med en skikkelig ansiktsløftning av appen vår. Målet var å ha appen klar før snøen, og det fikk vi til, selv med tidlig snøfall. Nå gleder vi oss til å vise deg appen.

Vi har 1,3millioner brukere av appen globalt, som alle ønsker informasjon om snø og vær, noe vi gir de i appen. Oppdateringen går mest på å optimalisere brukeropplevelsen slik at det blir enklere å navigere igjennom de nesten 2000 skianleggene.

Nøkkelfunksjonene har ikke endret seg nevneverdig. Appen har vist seg å være et solid verktøy for skikjørere som ønsker å vite mer om vær og snøfall på deres favorittanlegg, eller for å se webcams der det er snø. Det beste med appen, synes vi, er førstehåndsrapporteringen, der brukerne selv rapporterer med bilde og tekst fra skianlegg de besøker. I tillegg har flere tusen registrert seg for pudderalarmer.

Mer informasjon og tilleggsfunksjoner vil komme. Du kan nå se en slags video av det siste døgnet via webcams. Videre vil appen nå også inneholde nyheter fra nettsiden vår, og også utstyrstester.

Her kan du også laste ned appen:

Android: goo.gl/LZaEma

iOS: goo.gl/TJbe9p