VÅR HISTORIE

Fra starten i 1968 har Mountain News Corporation bestrebet seg på å være en ledende leverandør av korrekt snøinformasjon. Gjennom flere tiår har vi vært i lederposisjon på grunn av vår kjernekompetanse.

BANEBRYTENDE MEDIETILBUD

Siden vi ble grunnlagt har Mountain News Corporation innarbeidet over 900 radiostasjoner i sitt nettverk, lansert innovative distribusjonssystem for høyskoler og universiteter, og avduket verdens første online snøportal, OnTheSnow.com i 1995. Året etter lanserte vi Skiinfo.no i Norge, en tjeneste som i løpet av få år skulle bre seg til alle de store skilandene i Europa.

Våre mediakanaler har holdt tritt med den globale utviklingen. Dette inkluderer både sommerportaler, som MountainGetaway, så vel som vår markedsledende tjeneste for snørapporter, vær- og føremeldinger. Våre medier gir deg et helhetlig bilde av Mountain Travel Consumer.
Mountain News Corporations ulike mediekanaler har fått internasjonal anerkjennelse for sine banebrytende roller i verden av online snøsport. Med bransjeledende ranking fra organisasjoner som Nielsen @Plan og ComScore, vet vi at vårt publikum er engasjert.

[divider line_type=»No Line» custom_height=»50″]
[image_with_animation image_url=»3449″ alignment=»center» animation=»Fade In»]

LLOJALE FØLGERE

Vi er stolte av innholdet vårt som er med på å aktiviserer våre brukere. I årene siden vi lanserte vår tjeneste har antall brukere voks kraftig. I dag har Skiinfo sin trafikk vokst til over 60.000 ukentlige besøkende, og i løpet av en sesong besøkes vi av 1 million unike brukere.
Mountain News Corporations ulike mediekanaler har fått internasjonal anerkjennelse for sine banebrytende roller i verden av online snøinformasjon.

[divider line_type=»No Line» custom_height=»50″]
[image_with_animation image_url=»3452″ alignment=»center» animation=»Fade In»]

ET BEDRE PUBLIKUM

Mountain News Corporation har levd og pustet fjellets livsstil i over 47 år. Vårt publikum har tillit til oss fordi vi gir dem informasjonen de trenger for å velge sine fjellreiser.

Med vår infrastruktur på plass er vår kraftige annonseringsplattform i en unik posisjon til å hjelpe annonsører med å få kontakt med de forbrukerne de trenger for å nå sine markedsføringsmål. Hos Mountain News Corporation er vårt mål å skape et sterkt partnerskap med våre kunder og levere dem kampanjer med høy ytelse.