Som forbruker er det å ha tilgang til rett type informasjon et viktig skritt i overgangen fra å drømme om en tur på fjellet, til faktisk å dra på tur.

Som annonsør vil du gjerne treffe forbrukeren med rett budskap til rett tid. Vi gir deg mulighet til å gjøre akkurat dette.
Våre tjenester hjelper både annonsør og forbrukere og annonsører å møtes, gjennom å levere rett informasjon til rett målgruppe til rett tid.

SKIINFO

Med sine røtter fra Norge har Skiinfo 17 millioner unike brukere som benytter seg av våre tjenester innen snørapporter, nyheter, artikler og bildeserier, samt informasjon om skisteder i hele verden.

On the Snow Mountain News

ONTHESNOW

Onthesnow ble etablert i 1968 og er verdensledende innen informasjon om skisteder, snørapporter, snønyheter og destinasjons og handelsinformasjon.

Skiinfo App Mountain News

SKIINFO SKI & SNOWREPORT APP

Verdens mest nedlastede ski og snowboard app for både iPhone og Android gir deg oppdatert informasjon og førstehåndsdata for mer enn 2000 skisteder rundt om i verden.

BERGLEBEN

Den største fjell og utendørsportalen i de tysktalende landene. Med Bergleben møter redaksjonelle produktomtaler og detaljerte artikler en meget aktiv målgruppe.

Mountain Getaway Mountain News

MOUNTAINGETAWAY

Gjennom redaksjonell dekning av utstyr, overnatting og reisemål gir Mountain Getaway brukerne et verktøy til å finne og planlegge deres neste ferie i fjellet.

EpicSki Mountain News

EPICSKI

Et etablert fellesskap av skientusiaster. EpicSki er en arena for diskusjon og engasjement rundt vintersport.